Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Laat geen geld liggen!

De MIT R&D is een subsidie die u, als mkb-ondernemer, niet wilt missen! U kunt dit jaar namelijk voor een klein project maximaal € 200.000 subsidie aanvragen en (dat is nieuw) voor een groot project € 350.000 subsidie.

De subsidie is bedoeld voor het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe of aanzienlijk verbeterde producten, procedés of diensten. Bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van een commercieel bruikbaar prototype of een pilot(lijn).

Deze subsidie wilt u vooral niet missen omdat uw eigen ondernemersuren en die van uw personeel subsidiabel zijn. U krijgt de subsidie als u een andere mkb-onderneming bij uw aanvraag betrekt. Wij helpen u hier graag bij!

Al vele andere bedrijven zijn u voorgegaan met het aanvragen van deze subsidie.
Voorbeelden van deze aanvragers zijn: technische bedrijven, machinefabrieken, voedingswarenproducenten, visserij- of visverwerkingsbedrijven, boeren, rederijen, watersport, software- en websitebouwers, drukkerijen, uitgevers, ecommerce, transportbedrijven, chemische fabrieken, energieadviseurs, et cetera.

Wilt u dat ook? Bel dan nu onze gratis advieslijn voor meer info: 0527 785 314 of stuur een replymail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..