Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Subsidie om uw droom mogelijk te maken

Heeft u een droom voor een sociaal en/of zakelijk initiatief? Wilt u dat doen in het landelijk gebied van Flevoland? Maak dan gebruik van Fonds Leefbaarheid. U kunt maximaal
€ 175.000 aanvragen. Er is dit jaar in totaal € 1.025.000 aan budget.

Met deze subsidie ondersteunt de provincie bijvoorbeeld nieuwe initiatieven op het gebied van samenleven, pionieren, recreatie en toerisme, zorg, vernieuwende invulling van boerenerven, natuur, landschap, cultuurhistorie, huisvesting en archeologie. Maar ook de fysieke en digitale ontsluiting van het landelijk gebied.

De toekenningen uit de vorige ronde zijn heel verschillend: van een bijdrage aan een multifunctioneel gebouw voor een dorp, een onderzoek naar woonwensen voor ouderen in enkele dorpen in de Noordoostpolder, tot de aanleg van een Calisthenicspark in Biddinghuizen. Maar ook een tulpenbelevingsveld voor toeristen en commerciële ontmoetingsruimte bij een pluktuin.

Neem direct contact op
Een goede voorbereiding van uw aanvraag is belangrijk. Laat dus geen tijd verloren gaan.
Bel ons direct voor meer uitleg: 0527-785314. Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.